02 September 2010

Band Progress

Lagu sendiri dah mula nampak kemajuan. Try buat rekod raw without vocal & drum, dan hasilnya aku berpuas hati. Ada rekod sekali drum jugak tapi tu pun guna khidmat member yang jaga studio tu, ok jugak la. Lepas raya nanti try masuk beat drum pulak tengok jadi macam mana. Nampak kuat lagu ni mungkin pada flow muzik dan korus. Ada lagi dua lagu lain tapi tak sempat nak masuk studio. Ada demo nanti korang dengar la ye. wahaha

1 comment:

qalamunir said...

MuiZ,

Don't Bend yor progres thru banding!
Get to do things worth in the eyes of Allah.