28 June 2010

Cave Diving

Dapat e-mail dari seorang kawan. Aktiviti ekstrim yang disyorkan menarik minat aku. Tapi dia syorkan je, nak buat kat mana dia tak tahu. Huk aloh. Perlu buat sedikit research pasal benda ni. Kalau sesiapa ada info pasal benda ni sila update ye.

Nak search sendiri pun boleh sebenarnya tapi macam malas lak sekarang. Otak dah ternampak pantai, telinga dah dapat dengar bunyi ombak. Haha. Rasa rajin nanti aku search la sendiri

Lepas ni aktiviti cave diving bakal masuk dalam list. Aku sajikan gambar-gambar untuk tatapan mata korang semua.








p/s : tinggi tu abseiling. syiokkk

2 comments:

Azah Arjuna said...

brrrrrr.................

qalamunir said...

good 2 hear that u like xtreme sports. anyway u must aware that sports and other things we engaged shud & must contribute 2 strengthen our faith. islam needs strong & healthy followers to uphold & defend it against foreign values & attacks.

Sports and the like shud act as tools 4 all youths 2 prepare oneself physicaly. Spiritualy it has 2 be elevated also with ilm & other intelectual discourse.

islam does'nt need idiotic followers who're stylish but DUMB intelectualy and spiritualy. IGnorant of its Genesis and livin life fleeting doin things of no value to self n ummah. This is what we called eVanescense.

SO ASK YOURSELF WAT DO U WANT 2 ACHIEVE OUT OF THAT XTREME SPORT?

bEsT regards and salaam.