21 March 2010

Tragedi BBQ



Keluar sambut hari lahir Firdaus Bin Yazid di Sungai Gabai.

Nak naik sampai ke air terjun kena panjat tangga. Rasanya kalah tangga batu caves.

Ada yg krem, semput, mengah minta oksigen, ketar lutut, merangkak dan minta didukung.

BBQ ayam, daging lembu, daging kambing, sotong, hot dog, dan entah apa lagi.

Mandi sungai 3 kali serta bermain gelongsor terjun ke sungai.

Menggigil gila macam orang kena penyakit parkinson sampai kena gelak dengan orang sekeliling. cis

Lawan menyelam siapa paling lama. Mula-mula aku jujur, masuk kali ketiga aku main tipu.

Petang hujan, mujur tak lebat dan tak lama.

Turun kebawah. Auto pengsan dalam kereta.


p/s : kalau macam ni tahap fit macam mana nak main rock climbing. haha

2 comments:

Azah Arjuna said...

mcm mana ni? byk lagi nak buat ni. come onnn.. next month kena start ni.

br perasan dah tuka lagu. aha.

janggout said...

tu la. sgt kecewa dgn prestasi bdn ni. kne bg fit blk. haihh

lagu i sdp kn :p