06 February 2010

Skill Bangla Yang Dahsyat

Cerita sedih dari seorang kawan. Tak tahu betul atau tidak dia sendiri yang mengalami.

Begini ceritanya:

Setelah menetap selama setahun di Kemaman aku mula merasakan kadang-kadang cuaca waktu malam dibilik rehat rumah ku agak panas juga. Melalui seorang kawan baik aku beli la kipas ceiling dan syarikat penghantaran telah mengupah seorang wireman Bangla untuk memasang kipas saya itu. Saya lampirkan untuk tatapan tuan-tuan cik-cik dan puan-puan workmanshipnya yang sungguh hebat ini. Memang masih belum ada anak melayu yang sehebat ini.

Tengoklah sendiri kehebatan wireman ini.





p/s : nak tukar speed kipas kena guna penyapu kot

7 comments:

unie said...

wakakaaa.. ni gerenti nak kena amik insurans khas untuk tangan :P

janggout said...

klu nk psg kipas bgtau i. i psg lg bagos. muahaha

Azah Arjuna said...

canggih gila. haha

unie said...

eh muiz, kalu camtu awak buat wiring for the entire house je la kat rumah i hehee..

kalu nak pasang kipas i pun reti :P

soo said...

babe u blh buat wiring ke??

AYUNI said...

dayyyyyyummmmmmmm!
BAHAHAHAHAAHAHAHHAHA
gelak besar wa weh.

farhan said...

kipas utk binatang2 yg merayap kat ceiling......