20 August 2009

Angau



Benda alah ni yang selalu aku mimpi kebelakangan ni. Kawasaki ZX 10-R. Harap ia akan jadi milikku satu hari nanti.
Aku akan beri nama Lily kat dia. hehe.
Kena kumpul duit bagi cukup RM90,000 terus aku angkat cash. haha.
Sembang macam orang kaya pulak.
Dapat lepas down payment pun kira ok la kan.


p/s : mat rempit mana nak race dengan aku bak datang la

3 comments:

wessy said...

OMG
aku gile suke mutur ini
cun wei aku support ko rempit ngan mutur ni.haha
ttbe lak aku teringat velentino rossi lak.haha

p/s: bley aku n anak aku begambar ngan mutur ini klu ko dah beli..hahha (I wish jerkkk)

Azah Arjuna said...

tompang bley? haha

soo said...

patut ada jerawat kat depan tu..ha ha